Erotik

3 frække måder, du kan overraske din kæreste på

Synes du også, der er gået lidt for meget hverdag i den? Glemmer dig og din kæreste at overraske hinanden, og er det lang tid siden, du sådan rigtig har gjort noget for ham? Det kan du heldigvis lave om på – her kommer tre frække råd til dig, der gerne vil genstarte flammen mellem dig og din kæreste. Held og lykke!

 

En lækker massage

Er der noget så lækkert, som en god omgang massage af ens kæreste? Det er svært at finde på noget. Overrask din kæreste en dag, hvor han har haft det hårdt. Find det hele frem og hav det klar, til han kommer hjem: Massagebrik, massageolie, noget afslappende musik. Giv dig god tid, når han først ligger der – prøv at tænk på noget andet, hvis det kommer til at gøre ondt i hænderne undervejs, det hjælper med at tage ens fokus, så man kan fortsætte i længere tid.

En lækker middag

Det lyder måske ikke frækt at overraske nogen med en middag, men det kommer helt an på, hvilken slags middag man holder. Hvis du er frisk på det, kan du jo overraske ham med ”nøgen”-middag en dag, hvor han kommer hjem fra arbejde. Det kan også være, at middagen er serveret på dig? Forestil dig, at du ligger begravet i sushistykker – se det kunne være en fræk middag! Og husk altid den rigtige musik. Måske lidt light jazz ville være det bedste valg til middag?

 

Overraskelse i frækt undertøj

Du kan også holde det helt simpelt og lækkert og simpelthen bare overraske ham i frækt undertøj? Det kan være, du ved, der er en farve, han holder mere af end andre. Måske du ved, han er til hofteholdere? Du skal naturligvis også vælge det, du selv føler dig mest tilpas i. Men tænk over det: Hvornår har din kæreste sidst set dig i flot lingeri? Det kan være han næsten helt har glemt, hvor fræk du kan være – og så er det på tide at minde ham om det!

 

Uanset hvordan du vælger at overraske din kæreste så husk på: Vi har kun den hygge, vi selv laver – så vær med til at skabe den for dig selv!

 

Write A Comment