Erotik

3 idéer til at øge temperaturen i soveværelset

Drømmer du om at få kemien til at slå gnister, så temperaturen i soveværelset kommer helt i top? Så handler det om at tænke kreativt, og måske også arbejde på at gøre livet uden for soveværelset lidt mere hot.

 

Soveværelset er et vigtigt rum i de fleste parforhold. Et godt fysisk forhold kan få små konflikter til at virke fjollede og være hjælpsomt for kommunikationen. Der er altså mange gode grunde til at ville have lidt mere fire ind i soveværelset. Her er 3 gode idéer til, hvordan det lykkes.

1. Varm op med en god flirt

Du kan øge temperaturen i soveværelset ved at starte med at skrue op for varmen i parforholdets andre rum. Sagt på en mindre kryptisk måde, handler det altså om at flirte mere i hverdagen. I kan lige så stille bygge op til det helt store brag i soveværelset ved at give hinanden søde komplimenter, sende frække billeder og beskeder og give et kærtegn her og dér.

 

På den måde kan man faktisk opleve, at der allerede er ret hot i soveværelset, når man går derind – alene fordi man har bygget lysten op i løbet af dagen.

2. Snak jer til bedre sex

Dirty talk er én af de mere almindelige og uskyldige kinks, og aktiviteten kan tilpasses ethvert parforhold. Det handler nemlig mere om, hvordan du taler, end hvad du siger. Du behøver altså ikke kaste dig ud i de helt store svulstige gloser, hvis du ikke har lyst til dét.

 

I stedet kan I bruge dirty talk til at kommunikere, hvad I har lyst til og ikke har lyst til, og på den måde forbedre jeres sexliv betydeligt. Det er kommunikation at it’s finest!

3. Giv en erotisk massage

En erotisk massage går aldrig af mode, og det er den perfekte idé til at sætte temperaturen i soveværelset i vejret. En hot massage kan være en skøn og tilfredsstillende oplevelse i sig selv, og det kan også fungere som et rigtig godt forspil.

 

Der er dog nogle ting, der skal være på plads for, at oplevelsen bliver behagelig: Du skal have styr på massageteknikken, så din partner kan slappe af; temperaturen i rummet skal være i orden (særligt hvis I ikke har ret meget tøj på), så man hverken fryser eller sveder; og du skal bruge massageolie, så du kan lave sanselige, glidende bevægelser.

 

Hvis du ikke har en partner, kan du også få en erotisk massage ude i byen. Eksempelvis finder du tilbud på thai massage Søborg og resten af København.

 

Write A Comment