Sexlegetøj

Årsager til at gå til sexbutikken med din mand

Mange ægtepar er blevet vant til at tilbringe tid sammen uden at engagere sig i seksuel aktivitet. Men efter tiden går, begynder par ofte at kede sig med deres forhold og miste interessen for seksuel aktivitet. Så kig forbi nu for at få nye ting, der kan hjælpe dig med at krydre dit forhold.

Overvindelse af forlegenhed

For eksempel kan du simpelthen kigge gennem vinduerne uden at føle dig tvunget til at købe en vare. Tanken om at erhverve tager nogle gange noget at vænne sig til. Alternativt kan du bare købe kondomer – udvalget i en sexshops er normalt forskelligt, og omkostningerne er lavere end i supermarkeder. Denne overvindelse med en partner vil være en vigtig milepæl i forholdet.

Øget lyst

Selv bare at tale om at gå til en butik med erotiske produkter kan være spændende. Det er jo ikke bare en shoppingtur; det er en fuldgyldig rejse fyldt med nysgerrighed, forlegenhed og lyst. Selv at chatte om det kan være en fantastisk måde at være klar til sex, snarere end at shoppe. Og forventningen om sådanne dejlige shopping vil skabe nogle uforglemmelige nætter.

Tilnærmelse

Du skal først diskutere dine ønsker, inden du går i butikken. “Hvad vil vi købe?” vil meget sikkert komme op. Dette er din chance for at lære at tale om sex åbent og uden frygt. Fordi samtalen handler om legetøj snarere end hinanden, er det en perfekt tilgang til at begynde at tale om seksuel adfærd uden at blive personlig.

Mulighed for at lære mere om en elskedes ønsker

Selv med det nærmeste individ har mænd og kvinder ønsker, der er vanskelige at dele. Det er dog i sexbutikken, at du kan lære om din partners præferencer. Nogen er fascineret af sexet tøj, nogen beundrer anal gadgets, og der er nogle, der nyder lyse aromaer eller ulige enheder som gynger eller sexmaskiner.

Hendes Orgasme Løfte

En kvinde kan vælge en vibrator fra en sexbutik. Selvfølgelig vil det ikke erstatte en mand, men det vil øge chancerne for, at en kvinde har glæde til enhver tid. En mand bliver ikke jaloux på en gadget, hvis kun fordi han købte og valgte det selv.

Write A Comment