Erotik

Få gang i erotikken med et korset til kvinder

I ”gamle dage” var et korset til kvinder et meget stramt stykke corsage rundt om livet, der snørede kvindens talje og mave betydeligt ind, så hun så åleslank ud. Det var noget, som kvinderne brugte efter datidens normer og kulturelle forestillinger om, at hun skulle have en timeglasfigur. Heldigvis er et korset nu om dage ikke noget, der strammer og er ubehageligt for kvindens krop at bære, idet det mere er gået hen og blevet et stykke frækt, erotisk stykke undertøj. Der findes rigtigt mange flotte og frække modeller i mange flotte farver, som man kan vælge i mellem alt efter smag og behag. I denne artikel vil vi derfor kigge lidt nærmere på, hvordan et korset kan indgå som en dejlig del af et pars erotiske spil og kærlighedsliv.

 

Brug et korset til rollespil   

Når et par har været sammen i lang tid, kender man som regel hinanden ud og ind. Dette kan godt gå hen og blive lidt for velkendt, når dagligdagen kommer tæt på og man forsøger at holde sit erotiske liv i kog. Her kan man med stor fordel vælge at investere i et smukt og frækt korset, der giver et pift til rollespillet imellem parret. Her kan kvinden, der bærer det, spille en kvinde, der først har en flot kjole på og dernæst kan manden jo finde ud af, hvad hun gemmer på under kjolen. De kan for eksempel lege, at de mødes på en bar ude i byen, og han køber en drink til hende. Måske spiller hun lidt kostbar og han nyder at kæmpe for hendes gunst. Her kan det være en dejlig gave for manden at pakke hende op, når de så er kommet hjem efter baren.

 

Hold varmen     

Et korset kan være lidt koldt især i vintermånederne for kvinden at bære, men her er det netop vigtigt, at manden også sørger for hende, så hun holder sig godt varm. Hun kan også have en stor pels på til at starte med, hvorefter hun viser sit korset efterfølgende under pelsen. Ja, der er nok af muligheder for ”afsløring”, så manden føler, at han bliver glædeligt og frækt overrasket af hendes smukke lingeri.

 

Bevar den erotiske sult  

Før, under eller efter det erotiske forspil, vil begge parter forhåbentligt synes, at det har været umagen værd at investere i et flot korset og det kan bruges igen og igen i alle mulige skønne indpakninger. Rigtig god fornøjelse.

Write A Comment