Sexlegetøj

Hvad skal man købe fra en sexbutik?

Alle ved, at sexbutikker er fantastiske. Inde i butikken finder du adgang til alt, hvad du nogensinde kunne ønske dig, når det kommer til sexlegetøj, lingeri og tilbehør. Men hvis du lige er kommet i gang, hvad skal du så købe?

Her har vi sammensat et udvalg af sexbutikskatte, der er værd at tjekke ud for dem, der alligevel ikke klager.

Smøremidler

Glidecreme er en af de mest alsidige varer, der er tilgængelige i en sexbutik. Selvfølgelig sælger apoteker dem også, men voksne butikker har et bredere udvalg: varierede teksturer, mærkelige smag og dufte og specialeffekter. Alt hvad du behøver at vide er, hvorfor du har brug for smøremiddel. Vand, silikone og olie er de forskellige typer smørebaser.

Vibrator til par

U-formet Vibro legetøj er det mest populære legetøj til par. Den ene ende af et sådant legetøj sættes på klitoris, mens den anden (fladere) placeres i kvindens vagina og stimulerer både hendes G-zone og partnerens penis under sex. Tøjklemmer er et andet navn for dette legetøj. We-vibe er den mest kendte tøjklemmeproducent.

Kondomer

Valget er den primære årsag til at købe kondomer og smøremidler i en sexbutik. Hvis dette ikke er byens centrale apotek, er der kun tre typiske mærker tilgængelige på apotekets tællere. Kondomer i en række dufte, smag, farver, ikke-standardstørrelser og materialer importeres af sexbutikker.

Hvis du er allergisk over for latexkondomer eller bruger et oliebaseret smøremiddel, er det ikke nødvendigt at købe en pakke polyurethankondomer ud over dine latexkondomer.

Ring

Det er erektion, ikke engagement. Dette er et af de billigste sexlegetøj til rådighed. Erektionsringen er placeret i bunden af penis og fanger enten kun skaftet eller både skaftet og pungen. Fordi ringen forhindrer blod i at strømme ud, varer erektionen længere. Mange af disse ringe er udstyret med et vibrerende element. Det kan justeres til at vende pungen op eller ned. Partneren vil opleve en dejlig vibration på klitoris i det første tilfælde, og vibrationen vil øge mandens behagelige fornemmelser i det andet tilfælde. Desuden, hvis ringen vibrerer stærkt nok, bliver medlemmet en levende vibrator.

 

Write A Comment