Erotik

Hvordan kommer man godt i gang med BDSM?

Hvis du er single og gerne vil have mere gang i sit sexliv, eller hvis du er i et parforhold, og syntes, at det hele er blevet for ensformigt og har brug for udvidelse, fornyelse og nye tiltag. Så kan du prøve BDSM. BDSM er ukendt for mange mennesker, men hvis du er typen, der går i swingerklub og har udforsket dine sensuelle sider, så kender du helt sikkert også til BDSM.

Hvad er BDSM?

Du tænker måske hvad BDSM er. Og BDSM er en forkortelse for mange ting samlet i et ord. B og D står for bondage and disciplin. DS står for Dominans og Submission og SM står for Sadisme og Masochisme.

Du kender måske nogen af ordene hvor andre er ukendte. BDSM kan indebærer mange ting, men man behøver nødvendigvis ikke at blive bundet, underkastet og tortureret på samme tid. Hvis du har prøvet at have sex med bind for øjnene, så har du prøvet BDSM. Altså er det en betegnelse for flere ting, man kan gøre med sin partner for at opnår sensuel ophidselse. Og det ene udelukker ikke det andet, og du kan vælge at kombinere flere ting i en leg, eller du kan holde dig til én ting.

Hvordan kommer man i gang med BDSM?

Hvis du gerne vil prøve BDSM, så vil vi i første omgang anbefale dig, at du laver en research og læser, hvad det indebærer, så du ved, hvad du går ind til. Derefter er det bare om at få det prøvet. Hvem ved, måske det er lige dig? Du kan tage kontakt til Kink Club, som er beliggende i skive. Kink Club er en klub, som netop har speciale indenfor BDSM, hvortil der er lavet mange forskellige rum, hvor man kan få udløst sine lyster indenfor sex. Kink Klub har masser af arrangementer i kalenderen, som du kan deltage i.

Write A Comment