Dildoparty

Hvordan sætter man julelys på flagstangen?

Julen nærmer sig, og det betyder at det er tid til at tænde julelys. Men hvordan sætter man egentlig julelys på en flagstang? Vi har lavet denne lille guide, så du kan få det gjort på den rigtige måde.

 

Julelys

Det første du skal bruge er selvfølgelig et par julelys. Du kan enten købe dem i butikken, eller du kan bruge nogle gamle som du har liggende derhjemme. Når du har fundet dine julelys, så skal du finde et sted at sætte dem op. Det bedste sted er naturligvis på flagstangen.

 

Når du har fundet dine julelys og flagstangen, så skal du finde en ledning til at forbinde dem med. Ledningen skal have en stikkontakt, så den kan tilsluttes væggen. Sørg for at ledningen ikke er for lang, da det ellers kan blive svært at styre den. Når du har fundet en ledning til at forbinde dine julelys med, så skal du finde en stikkontakt til at tilslutte den til. Stikkontakten skal være i nærheden af flagstangen, så det ikke bliver for svært at komme til.

 

Nu skal du forbinde ledningerne fra flagstangen og stikkontakten. Sørg for at der ikke er nogen ledninger som hænger ud, da det ellers kan blive farligt. Når alle ledningerne er forbundet, så skal du tage fat i stikkontakten og tilslutte den til væggen. Nu er dine julelys klar til at lyse op i mørket!

 

Konklusion:

Det er rigtig nemt at sætte julelys op på flagstangen, og det kræver kun et par ting. Du skal bruge nogle julelys til flagstang, en ledning og en stikkontakt. Husk altid at være forsigtig med el, når du arbeider med det. Hvis du følger denne lille guide, så kan du nemt få sat dine egne julelys op på din flagstang!

Write A Comment