Ikke-kategoriseret

Jeg genkender behovet for en ny skærm 

Jeg genkender behovet for en ny skærm 

De fleste mennesker med en iPhone kender til udfordringen ved have en ødelagt skærm. Denne situation kan meget nemt hænde i løbet af din dag. Som de fleste ved så er mobil meget skrøbelige, hvor selv små hak kan skabe stor skade på displayet og derved gøre jeres smartphone total skadet. Du kender naturligvis til eksemplet hvor en ven har din smartphone og  tilfældigvis kommer til at skade den. Den mest hyppiste skade på de nyere telefoner er påført deres skærme, idet de er meget følsomme for stød. Den klogeste beslutning vil dermed være at investere den bedste skærmbeskyttelse på markedet. Med det store mængde skader på alle slags telefoner på det internationale marked, har en bred vifte af butikker besluttet sig for at udvikle beskyttelse, så mobil brugere kan tabe deres mobil uden at skulle investere i en helt ny skærm. Ved benyttelse af skærmbeskyttelse er der ikke nogen sikkerhed for at jeres skærme ikke går i stykker hvis I taber den.  

SmartGlass er den mest solid skærmbeskyttelse på det danske marked.  

Hos NORTAGG har vi stor erfaring inden for den bedste skærmbeskyttelse og gør derved en ekstra indsats for at skulle udvikle den ultimative skærmbeskyttelse til forbrugerne. Vi har gennem en lang proces lavet SmartGlass, som minder om traditionelt beskyttelse på flere indikatore. Traditionelt beskyttelse er konstrueret af skrøbeligt materiale og kan netop ved leethed blive ødelagt ved mindre slag. Hvis man køber SmartGlass er man sikker på at få den bedste skærmbeskyttelse, da beskyttelsen ikke kun er designet af glas, men er designet med plastik i form af TPU, som tildeler skærmbeskyttelsen fleksibilitet og derved giver skærmbeskyttelsen stødabsorberende, så skærmen kan håndtere en del slag inden man vil lave skader på jeres skærmbeskyttelse.  

Designet til den enkelte telefon 

Den bedste skærmbeskyttelse, burde naturligvis dække hele skærmen, så du ikke har blottet hjørner på din skærm. Her er SmartGlass skræddersyet til den enkelte mobiltype, så du kan opleve en perfekt pasform mellem skærmbeskyttelsen og iPhonen. Det sikrer jeres i mod at din skæmbeskyttelse ikke kun beskytter lidt af jeres skærm eller er for stor.  

SmartGlass jeres kammerat inden for skærmbeskyttelse.  

Når I skal investere i den ultimative beskyttelse af skærm er det altafgørende at tænke på pålægning, eftersom det skal være nemt for dig at placere selve SmartGlass på jeres telefon, da I sikkert har oplevet at der ved montering af beskyttelse kan skabes sig luftbobler mellem skærmbeskyttelse og mobil, hvis man investere i SmartGlass undgår I disse episoder, da du får et monteringsværktøj, som hjælper dig med at fjerne de problematiske pletter.  

SmartGlass kommer med et monteringsapperat, som assisterer dig med at montere jeres beskyttelse optimalt, så du slipper for at den ikke dækker hele skærmen eller sidder forfærdeligt på iPhonen og dermed ikke beskytter hele skærmen. NORTAGG mener at den bedste skærmbeskyttelse skal være behagelig for kunden at placere, hvorfor vi er utrolig glade for dette redskab til placering.  

 

Write A Comment