Erotik

Sådan kan du tilsætte ekstra krydderi til sexlivet

Føler du, at dit sexliv kunne bruge lidt mere spænding? Leder du efter måder at tilføje lidt ekstra krydderi til din soveværelsesrutine på? Hvis ja, så er du heldig! I dette blogindlæg vil vi give nogle tips og tricks, der vil hjælpe dig med at krydre dit sexliv. Uanset om du leder efter nye stillinger at prøve eller bare ønsker at tilføje lidt mere lidenskab til din elskov, har vi de råd, du har brug for. Så hvad venter du på? Læs videre, og gør dig klar til at varme op!

Legetøj

Legetøj kun er ikke kun for børn. Der findes også legetøj til voksne. Såkaldt sexlegetøj. Hvis du synes, at jeres sexliv er blevet for ensformig, så kan i spice tilværelsen op med noget frækt legetøj. Der findes et uhyre udvalg af legetøj, der kan pirre lysten til sex og ikke mindst hinanden. Der er legetøj til ham, der er legetøj til hende, og der er legetøj i kan bruge sammen og på hinanden. At anvende legetøj i dobbeltsengen vil løsne tilværelsen lidt, få jer til at grine og udforske hinanden på nye og fantastiske måder. Der finde også legetøj, der tilføjer BDSM som krydderi.

Udvid jeres sexstillinger

Sex kan hurtigt gå hen og blive kedelig, hvis i altid bruger den samme stilling, hvilket ofte er missionærstilligen. Nogen gange skal der ikke mere til at få gang i sexlivet end at prøve nogle nye stillinger. Det kan være doggystyle eller kvinden siddende på manden, måske i kunne tænke jer at prøve nogle helt unikke stillinger, så lav en research på nettet og prøv jer frem.

Hav sex nye steder

Sex i den samme missionærstilling i den samme seng er ment to be kedeligt! Hvis ikke legetøj får jer op i det røde felt eller nye sexstillinger, så er dette en sikker vinder til at pirre lysten til hinanden. Begynd at have sex andre steder end i sengen. Det kan både være andre steder i huset, såsom køkkenbordet, badekaret, terrassen, hvis det kan skjule jer fra offentligheden. Men hvis i vil tage skridtet videre, så kan i også prøve at bolle offentlige steder. Et godt sted at pirre hinanden kan være i biografen, på et offentlig toilet, prøverum eller hvor lejligheden nu byder sig. Det er frækt, det er skønt og det vil styrke deres forhold og kærlighed til hinanden og til sexen.

Vi håber, at denne artikel har gjort jer nysgerrige til at forbedre jeres sexliv.

1 Comment

 1. Marjorie Ramos Reply

  Hey [sir/mam],

  I was researching guest posting this afternoon and stumbled upon your site [https://nymoedom.dk/] – great collection of high-quality articles.

  I am reaching out to you to contribute a high-quality post to your blog. Below are the topics on which I can write a well-researched post:

  Looking forward to hearing from you with one of the topics above and I’d be sending you the draft as soon as possible.

  Regards,
  [ Marjorie Ramos ]

Write A Comment