Sexlegetøj

Sexlegetøj er med til at give jer et frækkere sexliv

Skal der lidt mere liv i sexlivet, så kommer i ganske enkelt ikke uden om sexlegetøj!

Sex er nok det der binder et forhold mest sammen. Det er naturligvis også vigtigt at man kan snakke sammen, men fungerer sexlivet ikke, så er forholdet dømt til døden. 

Den første tid man er sammen plejer tingene at fungere helt af sig selv. Det er spændende og nyt, så det er også super frækt og lækkert. Som tiden går og hverdagen rykker med ind, så bliver det for mange lidt mere stille i soveværelset. Det ender med han sidder mere i garagen og pudser alufælge, mens hun strikker sokker på sofaen. Det er absolut ikke der i ønsker at ende. Derfor skal man huske i rette tid at tilføje det rette krydderi. 

Hvad skal der til ?

Der findes forskellige ting man kan gøre for at gøre det spændende igen. For nogle virker en lille gat-a-way, andre skal måske i swingerklubben. Det stor forskel på hvad der tænder folk. Fælles for de fleste er dog, at brugen af sexlegetøj kan booste lysten. Det er ikke alene sjovt at tilføje noget frækt legetøj, det er også utrolig stimulerende og pirrende. 

Når man trækker sexlegetøj med ind i legen, bliver man tit skubbet lidt tættere på grænsen til hvad man plejer. Det at flytte nogle grænser sammen og prøve noget nyt kan være utrolig sundt for et forhold. Specielt når det samtidig er på det intime område. Man føler nok alt i alt man flytter sig sammen. 

Der findes en del sexlegetøj der er specielt indrettet til par. Her kan i få en par vibrator der kan være midt imellem jer når i dyrker sex, bogstaveligt talt. Det kan også være der skal noget dominans til. Specielt efter fifty shades kom, er blid bondage blevet et kæmpe hit. Dominans er utrolig godt i et forhold, specielt for hende, at hun kan mærke han stadig er alfa-dyret. 

1 Comment

Write A Comment