Erotik

Undgå et koldt soveværelse 

Mange danskere oplever i deres forhold at soveværelset går hen og bliver koldt. Det kan man være, man har været gift i mange år og måske ikke har samme gnist for hinanden mere, som da man var unge. 

Det kan også være, at hverdagen kommer i vejen. Det kan være jobbet, der tager meget af ens energi og tid. Man har nok ikke lige så meget overskud til sin partner, hvis man kommer hjem efter en lang arbejdsdag.

Det kan også være, man lige er blevet forældre. I sådan en situation vil der være en masse stress i pludseligt at skulle varetage et barn samt sørge for børnehave og alt muligt andet. 

Pift sexlivet op med nye oplevelser 

Uanset grunden oplever mange danskere at havne i en situation, hvor deres soveværelse er dødt og koldt. Der sker ikke meget under dynerne. Det kan der heldigvis gøres lidt ved. F.eks. kan et par nye oplevelser gøre underværker. Man kan gå på nettet og finde tips og tricks til jeres sexliv

En god mulighed er at begynde at eksperimentere noget mere. Er der noget, man gerne vil prøve, og som man aldrig har prøvet før? Har man nogle kinks, der ikke er blevet udlevet eller prøvet af? Uanset hvad det er, findes der er et hav af guides til, hvordan man kan pifte nyt liv i sit sexliv. 

Mange danskere kan godt lide rollespil i soveværelset. Andre benytter sig af sexlegetøj – og der findes sexlegetøj til både mænd og kvinder. Man kan eventuelt sidde ned med sin partner og se på sexlegetøj på nettet og så købe det, man finder mest spændende. På den måde kan man være to til tango og to til at pifte nyt liv i soveværelset. 

Et udbredt fænomen med kolde soveværelser 

I dagens Danmark er det desværre et udbredt fænomen med kolde soveværelser. Vi arbejder mere og mere, og vi skal hele tiden være på. Det kan være svært at komme i stemning, når man både har telefon og computere, der bipper afsted. Der er både SMSer, mails og opkald, man hele skal holde styr på. Og så er der de sociale medier, hvor man jo helst skal være opdateret 24 timer døgnet. Derfor ender mange par at ligge i sengen og scrolle på deres telefoner frem for at snakke med hinanden og være intime. 

Mange par oplever i starten af deres forhold at have sex flere gange om ugen. Men efter et par år kan det være, man pludseligt kun har sex en gang om ugen – og sådan bliver det ved. Nogle par har endda kun sex på årsdage eller fødselsdage!

Den mest hyppige årsag til kolde soveværelser er stress. De fysiologiske symptomer på stress gør simpelthen, at man ikke kan magte at være intim med et andet menneske – heller ikke sin partner. 

En anden hyppig årsag er også kroppens naturlige udvikling. Jo ældre man bliver, jo sværere bliver det at have sex. Dette gælder både mænd og kvinder. 

 

 

Write A Comment