Dildoparty

Dildoparty – Alt hvad du gerne vil vide

Så er tiden kommet hvor sommeren nærmer sig og vi skal holde dildoparty. Vi gør det to gange om året og det er altid mega sjovt og med masser hygge og grin. Vi køber forskelligt sexlegetøj til de næste par måneder og krydrer lidt med glidecreme og specielt købes der lidt lingerie til den lille feminine, som vi bruger når ungerne ikke er hjemme 🙂

Det at holde dildoparty er super nem tog bekvemt. Det er ligesom at få almindelige gæster til aftensmad eller hyggetimer. Bortset fra at der så lige kommer en dildopdame med en kuffert fyldt med sexlegetøj og andre sjove tiltag. Et dildoparty tager som regel 2-3 timer og er bare super sjovt. Vi glæder os til at at booke igen næste gang.

Dildoparty – Det ukendte

Hvis du sidder og tænker. Nej tak. Det er bare ikke mig. Tror du så ikke at det er fordi du ikke ved bedre. Har du nogensinde prøvet sexlegetøj ? Hvis ikke, så er det på tide, men husk at vælge det rigtige. Det er derfor sommetider en god ide at få en god rådgivning. Det får du når du holder parties, hvor du har mulighed for at spørge indtil hvert produkt og hvad det gør for dig. Læs artiklen om Nysgerrighed for det ukendte – dildoparty. på dildoparty experten.dk

Du kan også bare gå direkte efter en uforglemmelig aften. Det får du ofte når der er tale om parties og det er specielt fordi du har mulighed for at hygge med venner og veninder uden at nogle dømmer dig. De er der jo selv 🙂

Hvem gavner af et dildoparty

Mange har spurgt hvem der har gavn af at holde et dildoparty og mange tror fejlagtigt at det kun er for kvinder og piger. Det er det ikke. Det er for alle og en aften for mændende er helt sikkert noget der giver ekstra liv derhjemme, når de kommer hjem med nyt til parret der ellers har det hele.

Du har ingen grund til at finde på undskyldninger. Det er noget alle gør og dem der siger de ikke gør det, gør det sikkert alligevel, men vil bare ikke fortælle dig om det. Hvis du er en af dem der har masser af undskyldninger.

Sjov og kreativ aften

Hvis du savner lidt kreativitet og sjov i soveværelset så tag et kig på denne artikel om netop dette emne.

Du kan naturligvis også læse mere om hvad dildoparty egenlig er og hvad det er der gør det så spændede at se og røre på de mange lækre produkter inden du beslutter dig for hvad du skal have med hjem. Hør historierne omkring de enkelte produkter og beslut dig der. Det kan du altid sammen med et dildoparty.

Hvis du er blandt de heldige der har været til et dildoparty, så kan det være du skal sende linket her til en ven eller veninde, der trænger til det samme som dig. Netop at være heldig. Det er dog ikke nødvendigt at have sexlegetøj med hjem. Du kan blot booke dig et party og se om det er noget for dig.

Gode artikler om dildoparty

Hvis du savner noget mere løsning om indhold til dildoparties så kan du læse mere i denne artikler. Du finder også en masse gode links til andre artikler og muligheden for at fordybe dig endnu mere.

Du kan også læse mere om parties og hvis du specielt gerne vil vide noget om polterabend og dildoparties kan du gøre det i artiklen om Dildoparty og Polterabend.

Mange søger fornyelse af sexlivet og ikke mindst sexlegetøjet. En af de bedste møder at få nye ting til netop soveværelset er gennem fornyelse. Læs her hvordan du får dildoparty og fornyelse.

Dildoparty – Vores favoritter

Vi har som tidligere skrevet holdt en del parties. Faktisk både mig selv og min mand og jeg sammen. Vi har prøvet forskellige men vores favorit er LoveJoy, som afholder dildooarty i hele landet. De har flere forskellige sider der hver i sær appelerer til forskellige mennesker.

Deres hovedside for dildoparty er lovejoy.dk og den side som vi oftest bruger til at booke på direkte. Systemet meget nemt og simpelt at gå til og du har flere muligheder for at indtaste adresser og infomationer.

Da de har så mange sælgere fordelt over hele landet forsøges det at matche med alder på sælger og selskab, hvilket vi synes er meget fint.

Hvis der afholdes mande eller paraftener kommer der lidt ekstra produkter med ud, som henvender sig mere til mænd og par. Det synes vi er rigtig smart da dildoparties eller er mest for kvinder.

Leder man efter sexlegetøj generelt og som ikke kan findes på dildopartiet kan du nemt vælge det på siden og bestille det på partiet. Konsulenten ved 100% hvad hun laver og hvad der skal gøres med din bestilling. Vi har kun en gang oplevet en fejl ved bestilling, men dette blev også rettet hurtigt.

Det er tydeligt at det er et firma hvor der sidder nogle bag der ved hvad de laver. De svarer på telefon mellem 8 og 16, som et “rigtigt” firma og ikke om aftenen som andre hobby virksomheder. Det synes vi er betryggende.

Write A Comment