Sexlegetøj

Sådan og derfor skal du ”beskytte” dig i soveværelset

Kondomer er med til at beskytte os og sørger for, at man har sikker sex. Hvis kvinden i forvejen hverken bruger p-piller eller har spiral, så er det nødvendigt med et kondom, hvis man ikke ønsker at få børn eller kønssygdomme. Kondomer kan købes i forskellige størrelser således, at alle typer mænd kan finde en størrelse, der passer til penis. Det kan være ubehageligt at dyrke sex med et kondom, der ikke sidder behageligt. Derfor er det en god ide at købe forskellige størrelser eller måle penis, så man har en ide om, hvilken størrelse kondom man skal se efter.

Kondomer på markedet:

Der er mange danskere som syntes, at det er pinligt, at købe kondomer i fysiske butikker. Ifølge flere brugerundersøgelser er langt de fleste bange for at møde nogen de kender. Det er meget normalt at bruge kondom, og derfor bør man ikke skamme sig over at købe det. Langt de fleste mennesker vælger, at købe kondomer over internettet. Der findes mange hjemmesider, hvorpå man kan købe forskellige slags kondomer. Det gode ved at købe kondomer på internettet er, at de bliver pakket anonymt ind således, at ingen kan se hvor pakken kommer fra. På denne måde kan man roligt bestille kondomer hjem, uden at ens sambo skal finde ud af, at man har købt kondomer. Man kan typisk finde rabatkoder på internettet eller få mængde rabat afhængig af hvor mange kondomer du køber.

Hvis det er første gang du køber kondomer online, så vil du måske blive forbavset over, hvor mange slags kondomer der egentligt findes. Et kondom er ikke bare et kondom, da den enkelte kondomtype har sin egen egenskab. Man kan f.eks. købe kondomer med smag, med riller, latexfri kondomer, bedøvende kondomer samt tynde og stærke kondomer. Det kan være svært at vide hvilken slags kondom man skal køb. Derfor kan det være en god ide, at læse om de forskellige kondomers egenskaber, så du kan finde ud af, hvad formålet skal være med kondomet. Nogen kan godt lide at der er riller på kondomet, imens andre bedst kan lide bedøvende kondomer. På Kondomaten kan man købe forskellige slags kondomer og her kan du læse om de forskellige slags.

Fordele og ulemper ved kondomer:

Der er både fordele og ulemper ved at bruge kondom. Fordelene er, at man beskytter sig selv mod sygdomme samtidig med, at man beskytter mod graviditet. Derudover er kondomer billige, så alle mennesker har råd til at købe dem. Derfor findes der ikke nogle undskyldninger for ikke at bruge det. Man kan købe forskellige kondomer, så de passer til den enkeltes behov. Nogen synes, at kondomer er med til at give en anderledes sexoplevelse. Ulemperne ved kondomer er, at det kan være besværligt at få på. Samtidig kan det være med til at ødelægge forspillet, hvis det ikke er nemt at få kondomet på. Der er mindre nærhed med et kondom og nogen synes, at det er en anderledes følelse negativt set.

Det anbefales, at man altid har et kondom på sig. På denne måde er man altid forberedt, hvis der skulle blive timing til sex.

Write A Comment