Sexlegetøj

Sexlegetøj – Hvor køber man det bedste Sexlegetøj online, på den sikre måde

Sex Legetøj – Ja det er lige hvad det er. Legetøj mens du har sex. Det er dælme smart 🙂
Ingen tvivl om at der i gennem de senere år er kommet mere mere Sex Legetøj på markedet og vi ser mere og mere sex i medierne, men det ændre ikke på det faktum at sex legetøj har været en del af soveværelset eller sten hulen i mange hundrede år. Alle gør og det næsten alle bruger det. nogle for sjov, andre til kryderi og nogle som terapi.

Uanset grunden så er det bare om at komme igang med at finde noget til dig.

Når du skal finde sexlegetøj er det til tider utrolig svært at finde rundt i alle de produkter der findes og specielt alle de butikker det kan købes i. Det er meget forståeligt. Der er rigtig meget at vælge i mellem og vi forstår godt at det er svært. Det havde vi også svært ved.

Vi har gjort det sådan at vi går efter de butikker der er e-mærkede eller dem som har en god score og troværdighed på nettet generelt. Vi søger efter deres firmanavn eller tjekker siden direkte på Trustpilot.dk

Der er for mange små hobby virksomheder der sælger sexlegetøj i fritiden og det får man ikke meget ud af, hvis det går i stykker eller man overhovedet modtager sine varer.

Vi har fundet nogle stykker som vi har handlet hos os der har det været rigtig fint. En af dem er lovejoy.dk. Det er et stort anparts selskab med 40 ansatte der står bag siden og de ved hvad de laver. Hos dem har vi købt meget af vores sexlegetøj og det er for nylig begyndt at udvide med lingerie eller lingeri. Hvad kalder man det ? Nå men du ved hvad vi mener. Du kan gå direkte til www.lovejoy.dk på dette link.

Sex til Jul

Rigtig mange holder af julen – faktisk langt de fleste, men er der noget som rigtig mange glemmer er det til gengæld hinanden. Mange går fra midten af november  og til den 23. december i en tåge der handler om børn, mad og pynt og glemmer fuldstændig at man skal huske hinanden.

LoveJoy.dk husker jer alle – for hinanden. Deres pakke kalender eller advents kalender indeholder sexlegetøj og andre små lækre ting og sager. Dem kan du se mere om på siden her.

Je Joue eller JeJoue ?

Hvad er Je Joue og hvad betyder det. Je Joue er frank og kommer af det engelske udtryk for “I Play”, der betyder Solo leg eller at lege alene.

JeJoue er sexlegetøj i højeste kvalitet og deres G-KI er allerede nu verdenskendt for at være den første g punkts vibrator der kan justeres. Der er ikke andet at sige om JeJoue at det er fineste kvalitet og kan bruges af alle.

Køb den og mærk forskellen – Er det ikke fra en reklamefilm ?

We Vibe 3

Så er We Vibe 3 endelig kommet og kan købes hos blandt andet LoveJoy.dk og Kisses.dk. Det er ikke småting den nye fyr kan prale af. Udover det samme design som tidligere (hvorfor ændre noget der virker så perfekt.) er der kommet ny og 40% kraftigere motor i. Der er lavet en unik fjernbetjening, så du ikke står der med et produkt som kan styres af alt muligt elektronik og specielt naboen der jo også har en We Vibe.

Der er også ændret lidt i designet alligevel. Den er nemlig 100% vandtæt og kommer med en ladestation hvor der både er plads til fjernbetjening og selve We Vibe 3 produktet.

Der er ingen tvivl om at det her er et produkt der er solgt i mere end 2 millioner eksemplarer på verdensplan. Det er godt og lige nu er det blevet bedre.

We-Vibe II – Bedste par sexlegetøj

Har du prøvet We-Vibe ? Ikke det. Hmmm. det havde vi heller ikke da vi sidste gang var på sexmessen i Valby (marts 2011). her blev vi overbevist om at det skulle vi nok tage at prøve og det gjorde vi så.

Hold da op sex er blevet anderledes. Ikke hverken bedre eller dårligere. Bare anderledes på den gode måde. Pludselig har vi sexlegetøj med inde i legen uden at den ene giver og den anden modtager. Nu er vi fælles om det og får lige meget ud af det – Samtidigt 🙂

We Viben fungerer ved at den ene del sættes op i skeden på pigen og den anden sidder ud over og op mod klitoris. Den er så smal at manden sagtens kan være der. HUSK glidecreme, ellers av av 🙂

Det giver noget helt nyt og fantastisk at kunne have samleje inkl. vibrationerne som begge kan mærke. Jeg kan kan kun sige at hvis ikke I har prøvet det endnu så er det bare om at komme i gang. Køb din We Vibe nu 🙂

Hvor henne spørger du så. Ja vi har jo den holdning at vi handler der hvor vi er sikre på god behandling, service og ikke mindst reklamationsret der virker hvis der er noget galt og derfor vælger vi ikke altid en side der er billigst. Vi betaler gerne 50 kr. mere for at sikre at vi kan få hjælpe hvis der skulle gå noget i stykker. Du bestemmer selv 🙂

Sexlegetøj – hvor skal jeg handle

Der er så mange forskellige steder at handle sexlegetøj og det er svært at vide hvem der er gode og hvem der ikke er, så derfor skriver jeg her om hvem jeg selv synes er det.

Vi handler alt vores Sexlegetøj hos LoveJoy.dk. De har rigtig gode produkter og gode priser og så er service og levering i orden. Er varen på lager og det er de næsten alle sammen så er det her dagen efter. De har alti det nye inden for designer legetøj, men de har også noget billigere og mere almindeligt sexlegetøj, som man kender det fra mange af de ældre butikker som Orion, hvilket jeg synes er fedt. Designer legetøj er ofte dyrt og nogle gange skal det bare være billigere.

Jeg stoler på dem. Det kan du også.

 

Write A Comment