Sexlegetøj

Sexlegetøj – Læs om det hele

Når der skal shoppes sexlegetøj er der mange steder at vælge i mellem. Jeg vil dog sige at en ting der er vigtig er at tjekke hvordan de forskellige klarer sig. De kan nemlig godt have en fin og flot hjemmeside, men bagsiden kan sagtens være at du aldrig ser dine varer. Derfor skal du huske at tjekke på bla. trustpilot.dk – Her kan du ved at skrive navnet på hjemmeside se om folk er tilfredse. Hvis der kun er en eller to så kan det meget vel være butikken selv der skriver dem.

Husk også at mange virksomheder betaler for netop at sikre sig mod det. Det vil sige at det KUN er verificerede købere der kan skrive anmeldelser.

Med det sagt så kan du nok gætte at Kisses.dk er en af dem der har styr på det og derfor kan du roligt handle hos dem. De har en flot score og har tilsyneladende styr på det med levering og service.
Så når du køber sexlegetøj, så hu altså at tjekke siderne først. Du kan finde lovejoy.dk her.

Danske Testvinder sexlegetøj

Nu vil jeg skrive lidt om sexlegetøj. Ikke fordi det er anderledes end dildoparties, for det er jo primært hvad man køber på disse “plastic” parties, men mere fordi jeg synes efterhånden at der er så mange produkter der rent faktisk bliver test og vinder forskellige tests både i Danmark og i udlandet. Ofte er det fra store udenlandske producenter med millioner af kroner til design og forskning, men ind i mellem ser man små solstråle historier fra vores eget land.

En af dem er WaterWoman, der net op har vundet en test på side6.dk. Her er den oppe i mod legetøj til vel over 1000,- kr og med sine kun 99 kr, så er der virkelige noget om snakken.
Her er et lille citat fra artiklen

“The Stick: WaterWoman er en dansk opfindelse og ikke specielt ny, men til  gengæld ret så overset med tanke på, hvor meget fornøjelse man her får for  pengene.”

Læs hele testen her og læs hvorfor, den blev vinder af alle disse stykker sexlegetøj.

 

Write A Comment