Dildoparty

SuperSkin – hvad; og til hvad (sexlegetøj – med stor sandsynlighed)

Essentielt er SuperSkin et nano struktureret kulstof baseret materiale, i nogle tilfælde med et tyndt slidbart silikone lag yderst.

Materialet er et af de mest revolutionerende materiale der er fremstillede i nye tid. Ikke på baggrund af selve opdagelsen, men mere opdagelsen af de utallige industrielle muligheder materialet har skabt.

Materialet blev første gang patenteret i April 2016 i en forsimplet udgave af det nuværende ’version’ som er patenteret på ny i september af Super Skin inc.

Forudsigelser lyder på, at SuperSkin kommer til at erstatte en lang række materialer indenfor mange forskellige industrier.

Det begrænses dog ikke hertil, SuperSkin har blandt andet set sit gennembrud i blandt andet sikkerhedsudstyrs industrien.

Der har længe været behov for en løsning på motorcykelhjelmes manglende evne til at kompensere rytteren mod forvridningsskader. Altså skader, hvor hjelmen beskytter mod den direkte fare for hjernerystelse eller direkte kraniebrud, men ikke formår at beskytte mod nakkeskader forvoldet af at rytterens hjelm roteres. Undersøgelser foretages på nuværende tidspunkt med netop SuperSkin inkorporeret i nye hjelme der beskytter rytteren mod disse roteringsskader – og det ser lovende ud; jeg har fundet et link frem såfremt i skulle have lyst til at læse mere om netop dette –

SuperSkin er dog ikke begrænset til nye operative områder, men erstatter som sagt en lang række materialer; blandt andet gjort stort indtog på sexlegetøjs-industrien og har erstattet forskellige former for gummi-, silikone, PVC- og latex-sammensætninger som et både billigere og bedre materiale. Det har specielt været et indtog i produktionen af kunstige vaginaer, i folkemunde kaldet pocket pussy. Som er et nyt produkt i sexudstyrs-industrien der faktisk stammer helt tilbage fra lægevidenskabens forsøg på at gøre undersøgelser af det vaginale område tilgængelig uden at have klinter liggende på bordet i videnskabens navn.

Lingeri til bryllupsnatten

Har du lyst til at gøre lidt ekstra for din mand og dig selv på bryllupsdagen og natten. Så er et flot lingeri-sæt sikkert noget du også er på udkig efter.

Selvom det er en smule mere privat at vælge undertøj til bryllupsnatten end at vælge brude-buket, kage eller kjolen gør det ikke behovet for god inspiration mindre. Hvilket ligger til grund for dette indlæg.

Vi håber at du ved at læse dette kan finde inspiration til både stil, farve og udformning af dit sæt lingeri.

Vi har valgt 3 sæt ud som er budgetvenlige og forhåbentligt tiltaler hver sin smag.

Lad os komme i gang.

Den pink:
Til bruden der bare ikke kan få nok af pink.
Sættet er i en elegant vintage stil med flotte sorte blonder. Kommer i en mørk pink og er fra mærket: Leg Avenue, som blandt andet er kendt for deres mange kollektioner af stilrent lingeri. Sættet består af tre dele, én BH, trusser og en hofteholder. Sættet sidder tæt til kroppen og du afslører det altså ikke ved at have det under brudekjolen. Derudover kan hofteholderen tages af og undlades i sættet. Du har altså rig mulighed for at bestemme selv.

Sættet koster 449,- og kan findes her 

Den elegante:

Med sættets flotte skarpe røde farver er sættet både elegant og en sikker vinder hos manden, der ellers troede han havde alt. Sættet består af en bøjle BH med justerbare stropper og hægtelukning. Derudover en G-strengs trusse i RIO-stil med skønne detaljer og små sorte sløjfer. Dette sæt er også fra skønne Leg Avenue. BH’en i dette sæt er specielt interessant fordi den har udvendige flæser som giver en enorm blød fornemmelse og giver sættet en virkelig eksklusiv fornemmelse – det på trod af en virkelig budgetvenlig pris:
Sættet koster 289,- og kan findes her

Den højtaljede:

Et sæt som er enormt populært er dette vintage sæt med fine gennemsigtige detaljer og en fantastisk flot bryllupsinspireret hvid farve. Sættet er lavet for netop at være et bryllups-orienteret lingeri-sæt og gør perfekt til de fleste bryllupskjoler. Der medfølger et justerbart strømpebånd i hvid til sættet. Sættet er udformet med en retro-bund og en moderne top.

Sættet koster 299

Vi håber at du med inspiration fra dette indlæg finder et sæt frækt undertøj til din bryllupsnat, ellers er du velkommen til at finde mere inspiration på Lovebuddy.

Kilder:

Write A Comment